Carena Lieback Lux och Sunshine Kids


Foto: Carena och Airshells

Nu har vi köpt en resevagn åt Neo. Lite komiskt, vi har ännu ingen resa pga oroligheterna i Bangkok och i Bombay. Men...nu har vi nästan alla Neos saker klara för avfärd den dagen vi har bokat en resa.

Carena resevagn

Vi valde Carena Lieback Lux - en lätt och smidig vagn som man kan fälla ihop och lägga i en speciell vagnväska på flyget. Vi tror att Carenan blir bra. Det finns mindre vagnar på marknaden men vi ville att det skulle finnas fullt liggläge eftersom Neo inte kan sitta ännu och behöver få ta sig en liten sovstund när han blir trött. Vagnen kostade bara 795kr, ordinare pris är 995kr på Barnhuset, Eskilstuna. Neo fick en beige vagn med svarta detaljer (alltså inte den skära vagnen på bilden nedan).

Sunshine kids vagnväska
Till vagnen köpte vi Sunshine Kids "Buggy Bag", en väska för mindre vagnar. Vi betalade  229kr på Barnhuset i Eskilstuna. Den håller vagnen ren och är samtidigt lite skydd mot släng och slit på flygplatsernas bagagehanteringar.

Hyr vagnväska på Arlanda
Ett företag som specialiserat sig på reseväskor är Airshells. Deras väskor finns att hyra på Arlanda för kring 200kr/vecka, om man vill köpa sin egen Airshellväska går den mindre storleken loss på 134 euro. De är stoppade och mer stabila än Buggy Bagen från Sunshine Kids. För vår del kändes det inte prisvärt att betala mer för väskan än värdet på vagnen. Men framöver ska vi köpa en stabil sulky, då får vi tänka om.

Nu återstår bara tre flygbiljetter!

Kommentarer
Postat av: Ewa

Hej! Hittade hit via dubbelörnen :). Grattis så här i efterskott till guldklimpen! Jag har läst dina inlägg och skrattar gott.



Hälsar

2008-11-30 @ 15:42:03
URL: http://detstoraidetlilla.blogspot.com/
Postat av: Tove Griffin

Hej, jag tittar just nu på Carena Lieback lux för ett par resor under hösten till min dotter Erin. Har du haft möjlighet att använda din vagn ännu?



Vänliga hälsningar

Fashionable Mama

/Tove

2009-08-02 @ 20:09:53
URL: http://fashionablemama.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0